آدم دیر رازهای جهان را میفهمد. آدم کلا دیر میفهمد. آدم نبردهای بزرگی میکند برای فتحِ هیچ؛ فتحِ باد
توی این مطلب با برخی متدها پر کاربرد برای کار با ارایه ها در جاوا اسکریپت توضیح داده شده. متدهایی مثل Filter, Find, map همینطور در قسمت دوم این مقاله با متد Reduce آشنا میشیم. این متد برای ساده کردن آرایه به شکلی که مورد نیازمون هست استفاده میشه. مثلا یه آرایه از اعداد داریم که میخوایم عددهای زوج رو با هم و عددهای فرد رو با هم جمع کنیم و نتیجه رو نشون بدیم.
منبع : -
این کتاب نوشته خانم نسیم مرعشی است. کتاب پاییز فصل آخر سال است شامل دو بخش به نام های تابستان و پائیز است. هر دو بخش سه روایت دارد که از زبان هر یک از سه شخصیت های داستان تعریف می شود. یکی از بزرگترین ویژگی های این کتاب این است که نویسنده در این کتاب قهرمان سازی نکرده است و تمام شخصیت های اصلی داستان خاکستری اند. نویسنده با بیانی شیوا داستانی واقعی از معضلات و مشکلات این سه دختر را روایت می کند که به نظر مخاطب آشناست و می تواند به راحتی با آن انس بگیرد. اصولاً ساده نویسی و نگاه واقع گرایانه داستان های نسیم مرعشی در تمام آثارش دیده می شود و به این رمان محدود نخواهد شد.
منبع : -
این کتاب نوشته محمود کیانوش هست. نثر کتاب بسیار روان هست که میشه طی 2 ساعت کل کتاب رو با اشتیاق خوند.داستان در مورد مردی 40 ساله است که خاطرات 40ساله اش را مینویسد. یه قسمت از کتاب رو در ادامه میذارم: مادرم آن روز ها همه چیز برایش حیف بود جز خودش ... یک صندوق چوبی بزرگ داشت پر از چیزهای حیف ... در خانه ما به چیزهایی حیف گفته می شد که نباید آنها را مصرف می کردیم.نباید به آنها دست می زدیم فقط هر چند وقت یک بار می توانستیم آنها را خیلی تند ببینیم و از شوق داشتن آنها حظ کنیمو از حسرت نداشتن آنها غصه بخوریم. حیف مادرم که دیگر نمی تواند در صندوق حیف را باز کند و چیزهای حیف را دربیاورد و با دست های ظریف و سفیدش آنها را جلوی چشمان میشی و پر احساسش بگیرد و از تماشای آنها لذت ببرد. مادرم هیچ وقت خود را جزو چیزهای حیف به حساب نیاورد. دستهایش،چشم هایش،موهایش،قلبش،حافظه اش، همه چیزش را به کار انداخت و حسابی آنها را کهنه کرد. حالا داشته هایش آنقدر کهنه شده که وصله بردار هم نیست. حیف مادرم که قدر حیف ترین چیزها را ندانست. قدر خودش را ندانست و جانش را برای چیزهایی که اصلا حیف نبودند تلف کرد.
منبع : -
این کتاب نوشته «میچ آلبوم» نویسنده آمریکایی است. این کتاب توسسط چندین مترجم به فارسی برگردانده شده است و توسط ناشرین زیادی در ایران جاپ شده است. همچنین بر اساس این کتاب فیلمی نیز ساخته شده است. سه شنبه ها با موری تاریخ نگاری اعجاب انگیز لحظاتی است که این دو مرد با یکدیگر صرف کردند، و میچ از طریق این کتاب، هدیه ماندگار موری را با جهان سهیم شده است. سه شنبه ها با موری از تأثیر گذارترین و پرفروش ترین انتشارات نیویورک تایمز است که از اکتبر 1997 تاکنون همواره در صدر جدول پرفروشترین کتاب های سال قرار داشته است.اُپراه مینفری بر اساس این کتاب، فیلمی تلویزیونی تهیه کرد ، که از تلویزیون ایران نیز پخش شد. سه شنبه ها با موری در سی و چهار کشور و به سی زبان ترجمه شده و به چاپ رسیده است. این کتاب پرفروش ترین کتاب سال در کشور های ژاپن، استرالیا، برزیل، و انگلیس نیز بوده است.