منبع : -
انتشار مونوگرافی درباره رنوار در انتشارات "دفترهای امروز" تاسیس ژرژ بسون... سرپرستی موزه بانول سورسز برای خرید قاب، اهدای تابلو به موزه توسط مونه و رنوار... مصور کردن کتاب "متحدان کوچک" اثر کلود فارر، "تالاب برر" شارل مورا، خاطرات یک جهانگرد" استاندال (1919)... خلق پرترههایی از کلود مونه در ژیورنی برای موزه امریکاییها (1922)... تالیف کتابی درباره کار آلبر آندره توسط موریو میلون (1927)... ساخت آفیش زیبایی برای "سالن پاییزی" توسط آندره (1937)... خلق تابلوهایی از رنوار پس از مرگش (1951، 1955،1954)
منبع : -
آندره میخواست امپرسیونیسم را با انیمسیم (صمیمیتگری، نقاشی از صحنههای خانه) آشتی دهد، تابلوهای پلاژدیب (1894) و بندبازان مدرانو (1896) آندره... پیوستن به نویسندگان و نقاشان «مجله سفید» (1900) و سفر به کشورهای دیگر... شرکت در دومین نمایشگاه «سالن پاییزی» (1904)... از نسل نبیها (گروهکی از نقاشان در فرانسه با شیوه تزئینی و رمزی با الهام از گوگن) و فووها (ددخوها) بود ولی کارش را با حفظ سنت امپرسیونیسم و دور از تزئینی ادامه داد
منبع : -
آلبر آندره (1869-1954)، نامش هرگز از نام رنوار جداشدنی نیست... دوستان {والتا واسپانا (با آندره آتلیه مشترک داشتند)}... نمایش 5 پرده از کارهایش در نمایشگاه "سالن مستقلها" 1894، دوستی با رنوار فروش تابلوها از طذیق دوران-روئل (فروشنده تابلوهای امپرسیونیستها)
منبع : -
مخالفت گروهی از امپرسیونیستها به خاطر عقاید نقاشان رسمی، قرن نوزدهم در فرانسه.... اوژن شورول (شیمیدان): رنگ بهتنهایی هم فرم است هم سوژه، گاهی رنگ واقعی اشیا نیست بلکه رنگهای مجاور و نور نیز مهم است... آغاز جنبش به پیشوایی مانه (تابلوی ناهار روی چمن در سالن رفوزهها). همراهی مونه، رنوار، بازیل، سیسیلی- پیسارو، گیومن، سزان.... امیل زولا لقب آشتیناپذیر به آنها داد... گزارش ریشخندآمیز در مجله شاری واری... سومین نمایشگاه در سال 1877... عیبجوییهای آلبروف در فیگارو: «اجتماع پوچیها»... پل ملنتس: اشیاء را مات میبینند و باید هرچه زودتر به چشمپزشک مراجعه کنند!
منبع : -
تلاش دوستان مانه برای اهدای تابلوی «المپیا» له موزه لوور1890 ، پذیرفته نشد... مدافعان امپرسیونیستها: رماننویسان ناتورالیست و رئالیست، فروشنده تابلوها، کلکسیونرها... روح گروه امپرسیونیستها: کلود مونه... سه گرایش در تحول امپرسیونیسم (سه پیشرو: مانه، بودن، ژونکن): 1. نقاشی روشن 2. نقاشی در فضای باز 3. نمودن صحنههای گذرا با شتاب... استادان پیشرو: مونه، دگا، رنوار، پیسارو، سیسیلی، و شاگردانشان... آخرین نمایشگاه امپرسیونیستها (1886): نئوامپرسیونیسم (توسط سورا)
منبع : -
هر چشماندازی نمیتواند پانورما باشد ولی بیشک برخی چشماندازها پانوراما خواهند بود. اولین نمایشگاه امپرسیونیستها: 1874، نیچه: آنچه به زندگی آدمی معنا میدهد، هنر است. مانه نمیخواست وارد گروه امپرسیونیستها شود. ترجیح میداد آثارش در سالن رسمی کاخ صنعت در کنار نقاشان رسمی به نمایش بگذارد.
منبع : -
مانه ترجیح میداد آثارش در سالن رسمی کاخ صنعت در کنار نقاشان رسمی به نمایش گذاشته شود که آنها فقط دو تابلو از مانه را پذیرفتند، تابلوی راه آهن (رنگ روغن)، دلقک (آبرنگ). نشانههای امپرسیونیسم در آثار کورو دیده شده بود، برخی معتقدند قبل از مانه، کورو پیشرو بوده است.
اتاق چینی یک آزمایش ذهنی است که اولین بار توسط مقاله جان سرل بهنام «ذهنها، مغزها، و برنامهها» در مجله «علوم رفتاری و ذهنی» (به انگلیسی: Behavioral and Brain Sciences) در سال ۱۹۸۰ منتشر شد. وی با این سؤال که آیا یک برنامه هوشمند مترجم که توانایی ترجمه از زبان چینی به انگلیسی را دارد، ضرورتی برای فهم موضوع مورد ترجمه دارد یا خیر، و با تشبیه ذهن به یک برنامهٔ هوشمند رایانهای این استدلال را در برابر مواضع فلسفی کارکردگرایی و نظریه محاسباتی ذهن که در آنها، ذهن به عنوان یک محاسبهگر یا دستکاری کنندهٔ نماد عمل میکند، قرار داد. در واقع نتایج حاصل از آزمایش اتاق چینی حکایت از این دارد که هیچ برنامهای نمیتواند به کامپیوتر ذهن، فهم یا آگاهی بدهد. حال آن برنامه هر آنچه میخواهد هوشمند باشد و باعث شود کامپیوتر همچون انسان رفتار کند. اگر چه این آزمایش در اصل جوابی برای اظهارات محققان هوش مصنوعی بود، اما این ادعا در برابر اهداف تحقیقات هوش مصنوعی قرار نمیگیرد چرا که این موضوع حدی برای هوشمندی کامپیوتر قائل نیست. همچنین این آزمایش مختص رایانههای دیجیتال است و دامنه آن همه ماشینها نیستند.
منبع : -
اغلب هنرمندان امروزی به دنبال چیزهای یگانه و بی همتا هستند . بخشی از جستجوی هنرمند امروزی بر گرایشها،بینشها و تجربه درونی خود او تکیه می کند ، نه بر قبول عامه از واقعیت ،لذا تعجبی ندارد که عامه مردم به گرایشهای متعدد هنر نوین به دیدة دشمنی می نگرند .
هوش مصنوعی که اختصاراً به آن «AI» گفته میشودمجموعهای از فناوریهای مختلف است که با هم کار میکنند تا ماشینها را قادر سازند با سطوح هوشی مشابه انسان حس، درک، عمل و یادگیری داشته باشند. برخی از افراد در تعریف هوش مصنوعی، فراتر رفته و آنرا به عنوان هوش مصنوعی محدود «Narrow» و عمومی «General» دستهبندی کردهاند. بیشتر آنچه در زندگی روزمره خود تجربه میکنیم، هوش مصنوعی محدود است که از جمله آنها میتوان به برنامههای هواشناسی، نرمافزارها و اپلیکشنهای دستیار مجازی و.. اشاره کرد.هوش مصنوعی جنرال نیز بیشتر شبیه چیزی است که در فیلمهای علمی تخیلی مشاهده میکنیم؛ جایی که ماشینها، احساس و هوش انسانی را تقلید میکنند. چهار هدف یا تعریف بالقوه هوش مصنوعی وجود دارد که سیستمهای کامپیوتری را بر اساس عقلانیت و تفکر در مقابل عمل متمایز میکند. رویکرد انسانی این تفکر بشرح زیر است: ☀️ سیستمهایی که مانند انسان فکر میکنند. ☀️ سیستمهایی که مانند انسان عمل میکنند. رویکرد ایدهآل هوش مصنوعی نیز به این صورت ارائه شده است: ☀️ سیستمهایی که منطقی فکر میکنند. ☀️ سیستمهایی که منطقی عمل میکنند.